Microdermabrasie behandeling

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

Veilige huidverbetering

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele aluminium microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze aluminium microkristallen raken de huid ‘waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend

Wat kan er behandeld worden;

Micro-dermabrasie kent vele toepassingen;

– Huidverjonging
– Anti-rimpel behandeling
– Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
– Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
– Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
– Behandelingstriae (zwangerschapsstriemen)
– Vermindering hardnekkige acne
– Vervaging acne littekens

De behandeling;

Afhankelijk van het soort behandeling start micro-dermabrasie in kuurverband met 1 x in de 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt.
Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt het niet als pijnlijk ervaren.

Kosten en duur van de behandeling;

De Microdermabrasie behandeling duurt circa 90 minuten verwentijd en kost € 100,00.

Terug
WhatsApp chat