Meta Therapy

Het huidverouderingsproces kan aanzienlijk vertraagd worden en de verouderingskenmerken kunnen zelfs zichtbaar verminderd worden. Op de eerste plaats moet het natuurlijke proces van de huid van binnenuit gestimuleerd en geactiveerd worden, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloedingverbetert. Daarnaast moeten de tekorten aangevuld worden van buitenaf met actieve ingrediënten.
Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die de beide aspecten combineert.
Meta Therapy staat voor Medical & Esthetic Activating Therapy. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De Anti-Agening Formule

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.
Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Diepgaande Behandelingen;

De huid wordt intensief behandeld met technieken die in de diepere huidlagen toegepast worden, zoals Meta Therapy, naaldrollers, meso therapie of micro needling.

Medische Behandelingen;

De huid wordt ingrijpend behandeld door medisch specialisten met bijvoorbeeld Botuline Toxide injecties, fillers, laser, oog-en facelift.
Onderzoek heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid van de consumenten terughoudend staan tegenover ingrijpende behandelingen, maar wel méér resultaat wil dan oppervlakte behandelingen. Meta Therapy komt aan die wens tegemoet.

Kosten en duur van de behandeling;

Deze behandeling is alleen in kuurverband mogelijk!
Kuur bestaat uit 6 behandelingen.
Eerste 4 behandelingen weekelijks, de 5de en 6de behandeling na 2 weken.
De 6e behandeling is gratis
Kosten per kuur € 98,50 hele gezicht.
Per extra onderdeel € 36,00

Terug
WhatsApp chat