Gezichtsbehandeling BABOR for men

De tijden zijn voorbij waarin mannen trots waren op hun door het weer getekende rimpelige huid en het stoer was als ze roken naar whiskey en sigaren. De moderne succesvolle man weet dat een verzorgd uiterlijk belangrijk is om zich te kunnen profileren. Wie er verzorgd uit ziet, voelt zich beter en is dus ook succesvoller. Aantrekkelijkheid, welbevinden en succes zijn nauw met elkaar verbonden.

Stress en tijdnood op het werk, vele vergaderingen, ontelbare mails op de blackberry en een chef die met een slecht humeur nieuwe deadlines bedenkt. Na een inspannende dag vol afspraken heeft zelfs de meest ervaren manager een duf hoofd, een pijnlijke rug van het zitten, branderige ogen van het computerscherm en het neonlicht. Het gezicht dat hem dan in de badkamerspiegel aanstaart zag er wel eens frisser uit. Waar moet deze man toch de energie voor de volgende dag vandaan halen?

Vitaal en verzorgd uiterlijk

Innerlijke en uiterlijke stressfactoren verstoren de harmonie van lichaam, geest en ziel. De huid kan daar uiterst gevoelig op reageren. De huid ziet er moe, uitgeput en vaal uit. Dit uit zich vooral in roodkleuringen en irritaties, en rondom het gevoelige ooggebied verschijnen droge rimpels en donkere kringen.U bent niet alleen gestrest, u ziet er ook moe en gestrest uit!

Behandeling;

De BABOR for men behandeling is een luxe behandeling voor de moderne man die zich een moment van voor zichzelf gunt en zijn huid wat extra aandacht wil geven om er verzorgd uit te zien. De behandeling is een Babor de luxe behandeling speciaal voor de man.

Kosten en duur van de behandeling;

De BABOR for men behandeling duurt circa 90 minuten verwentijd en kost € 75,00.

Terug
WhatsApp chat