Gezichtsbehandeling BABOR Basis

De BABOR basis behandeling is de basisbehandeling die uw huid de aandacht geeft die het nodig heeft om vitaal, jong en stralend te blijven in deze drukke tijd. Een moment voor uzelf, voor ontspanning en genieten.

Behandeling;

Met het BABOR product dat het beste bij uw huid past, gaan we aan de slag zodat de behandeling extra effectief zal zijn. Een behandeling begint met een reiniging met BABOR HY-Öl aangevuld met een Phytoactive Oil. Deze reiniging zorgt voor een weldadige en diepe reiniging van de huid, zodat deze klaar is voor behandeling. Daarna volgt een peeling waarmee de dode huidcellen worden verwijderd. Ik heb daarvoor een nieuw borstelapparaat aangeschaft, welke nog beter in staat is onzuiverheden te verwijderen. De borstel zorgt voor een betere doorbloeding van uw huid en geeft een heerlijke massage.
Uw schone huid wordt vervolgens verwend met een aromatische stoombehandeling en onzuiverheden worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden netjes naar wens geeplieerd, waarna de behandeling wordt vervolgt met het aanbrengen van werkstoffen in uw huid. De eerste stap daarvan is een weldadig masker. Na dit masker volgt het aaanbrengen van een dag of nachtverzorging. Door deze heerlijke behandeling bent u heerlijk tot rust gekomen en heeft uw huid alle aandacht gekregen die het verdiend.

Kosten en duur van de behandeling;

De BABOR basis behandeling duurt circa 60 minuten verwentijd en kost € 57,50 Voor de kosten van eventuele uitbreidingen kunt u kijken in onze prijslijst. De gebruikte producten in deze behandeling komen uit de BABOR Skin Ovage PX productenlijn.

Uitbreiding schoonheidsbehandeling;

De BABOR basis behandeling kan naar wens worden uitgebreid met losse modules en eventueel het inbrengen van additionele werkstoffen door middel van BABOR ampullen.

Ampullen behandeling;

Helemaal nieuw is de BABOR crash kuur: vocht power voor de huid. De BABOR crash kuur vult onmiddelijk de vochtvoorraad van de huid aan. Daardoor kan de huid de volgende verstrakkende of regenererende werkstoffen regelrecht opzuigen. Met een bijzonder zichtbaar behandelingsresultaat.

Terug
WhatsApp chat